Η Korres λανσάρει ένα νέο δωρεάν App, το Korres Circle, το οποίο επιβραβεύει όλους όσοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες με το brand και επιλέγουν τα προϊόντα Korres. Τα Korres Circle μέλη κάνουν τις αγορές τους αφού συνδεθούν με το αγαπημένο τους φαρμακείο και ξεκινούν τον κύκλο τους με τοv Olive Circle, κερδίζοντας ένα full-size δώρο και πόντους που οδηγούν στους επόμενους κύκλους, Brown, White και Blue, ξεκλειδώνοντας κάθε φορά περισσότερες εμπειρίες και προνόμια.

«Mέσω του Korres Circle, τα μέλη της “οικογένειας” Korres στηρίζουν το δίκτυο ηθικών συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές. Τις zero-waste εκχυλίσεις των βοτάνων. Την εμμονή με την επιστημονική έρευνα που αποκαλύπτει τα βιολογικά μονοπάτια ισχυρών φυσικών δραστικών με επίκεντρο την ελληνική φύση. Την ανάπτυξη συνθέσεων με φαρμακευτικές προδιαγραφές απουσία εκατοντάδων συνθετικών συστατικών.

Τις sustainable διαδικασίες παραγωγής. Την έμφαση στις βιώσιμες συσκευασίες. Τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του brand.