H Τhe Κompany, εταιρεία Στρατηγικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, προχωρά σε συνεργασία με το ΑΝΤ1+, τη streaming πλατφόρμα του ομίλου Antenna. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η οποία μετρά ήδη 6 μήνες, η Τhe Κompany έχει αναλάβει την επικοινωνία της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας, μέσα από τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση στοχευμένου πλάνου επικοινωνίας, τη λειτουργία Γραφείου Τύπου, καθώς και τη διοργάνωση events.

Ήδη έχουν διενεργηθεί 2 εκδηλώσεις για το λανσάρισμα των ΑΝΤ1+ Originals, που είναι οι πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές της πλατφόρμας, τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη και το «Η γέφυρα», ένα πολιτικό θρίλερ βασισμένο στην ομότιτλη διεθνή παραγωγή.

Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη πλάνο επικοινωνίας για τις συγκεκριμένες σειρές, αλλά και για σειρές όπως «Σμύρνη μου αγαπημένη», «Super influencer» και «The Friend». Στόχος της Τhe Κompany είναι να αναδείξει τη μοναδικότητα της νέας πλατφόρμας ΑΝΤ1+, καθώς και όλα τα επιμέρους assets της.

Ο Founder της Τhe Κompany, Κώστας Τσολάκης, δήλωσε: «Η συνεργασία της Τhe Κompany με τη νέα streaming πλατφόρμα ANT1+, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που στόχο έχει να προσφέρει νέο, πρωτότυπο ελληνικό περιεχόμενο κατά αποκλειστικότητα με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ελληνικού κοινού. Ακριβώς αυτό αναγνωρίσαμε εμείς ως πρόκληση, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας».