Παρουσία την 86η ΔΕΘ είχε η JTI, η οποία συνδέθηκε με τη δραστηριότητά της στη Β. Ελλάδα και τις επενδύσεις στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη. Η εταιρεία φέτος λάνσαρε, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια της με τίτλο Respect.All, προαναγγέλλοντας μια δέσμη δράσεων για τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, που θα αναπτυχθούν το 2023.

Επιπλέον, εκπρόσωποι της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής αλλά και οι επισκέπτες της Έκθεσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ανθρώπους και τα στελέχη της JTI για τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της εταιρείας για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους: Οικονομία, Περιβάλλον και Κοινωνία.

Όσον αφορά το περιβάλλον, η αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής κρίσης συνιστά προτεραιότητα για την JTI σε παγκόσμια κλίμακα. Έτσι, στο εργοστάσιο της Ξάνθης, από το 2018 έχουν σημειωθεί σημαντικές αλλαγές, σύμφωνα με όσα ανέφερε η εταιρεία, που περιλαμβάνουν: 100% χρήση ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, 100% διαχείριση των αποβλήτων, 60% μείωση της χρήσης νερού, 52% λιγότερες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου και 15% μείωση της χρήσης ενέργειας στις εγκαταστάσεις.