Η ελληνική εταιρεία Nikolopoulou Foods αποτελεί το νέο μέλος της πρωτοβουλίας Ελλά-Δικά Μας. Αφετηρία της εταιρείας αποτελεί το 1989, οπότε ξεκίνησε την παραγωγή καινοτόμων για την εποχή τροφίμων και, συγκεκριμένα, spring rolls.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Nikolopoulou Foods «στοχεύει στο να συνενώνει την παράδοση με τα έθνικ προϊόντα, καθώς και την καινοτομία μέσα από τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων σε δημιουργίες εμπνευσμένες από τη μεσογειακή κουζίνα, αλλά και τις κουζίνες του κόσμου».

Επιπλέον, σημειώνεται ότι η εταιρεία δημιούργησε, πρώτη στην Ελλάδα, τη σειρά φυτικών προϊόντων Veganact, ενώ, μέσα από τη συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, ανέπτυξε υποκατάστατα κρέατος και δημιούργησε τη σειρά φυτικού κρέατος Genius.