H Playmobil Hellas πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση των νέων κωδικών Αστερίξ & Οβελίξ, αναβιώνοντας το Γαλατικό Χωριό στο Oasis Activity Farm Park, ειδικά για το λανσάρισμα της νέας σειράς παιχνιδιών Playmobil Asterix.

Οι καλεσμένοι του event είχαν την ευκαιρία «να ζήσουν την εμπειρία ενός γνήσιου Γαλάτη», όπως επισημαίνεται, και να γνωρίσουν από κοντά τους ήρωες του κόμικ. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ καλωσόρισαν τους καλεσμένους στο γλέντι και έδωσαν στον καθένα το όνομα ενός ήρωα του Γαλάτικου χωριού.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Playmobil Hellas, Ειρήνη Ευφραιμίδη, καλωσόρισε τους καλεσμένους και μίλησε για τη νέα σειρά παιχνιδιών Playmobil Asterix: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα σειρά. Η ιστορία των γενναίων Γαλατών είναι πολύ αγαπητή στην ελληνική κοινωνία και θεωρούμε ότι τα νέα παιχνίδια Playmobil αποτυπώνουν ιδανικά όλους τους πρωταγωνιστές. Οι μεγάλοι θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια ενώ οι μικροί θα γνωρίσουν, ίσως και για πρώτη φορά, το μυστικό των Γαλατών».