H Trade Estates ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του ομίλου Fourlis, καλωσορίζει την είσοδο της αλυσίδας καταστημάτων Pepco στην Ελλάδα. Το πρώτο κατάστημα Pepco ξεκινά την λειτουργία του τον Οκτώβριο στο Piraeus Retail Park, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο των Νοτιοδυτικών Προαστίων.

Σήμερα βρίσκονται ήδη σε λειτουργία 4 καταστήματα μεγάλων εμπορικών oμίλων (ΑΒ Βασιλόπουλος, McDonald’s, Μουστάκας, LC Waikiki) ενώ μέχρι το τέλος του έτους 2022, θα παρουσιαστούν ακόμα 6 concepts διεθνών και ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα του value retailing.

O Δημήτρης Παπούλης, Μέλος του ΔΣ της Trade Estates και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη του πρώτου καταστήματος Pepco στην Ελλάδα, στο Piraeus Retail Park της Trade Estates.

Παρακολουθώντας την Pepco και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του μοντέλου της, καθώς και την ραγδαία ανάπτυξή της στην ΝΑ Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της εταιρείας στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε στην ανάπτυξη μιας πολυδιάστατης σχέσης μέσα από την οποία θα ανακοινώσουμε πολλές νέες συνεργασίες».