Το athensvoice.gr σε συνεργασία με την ΑTCOM, προχώρησε σε redesign, ανανεώνοντας τον σχεδιασμό και την αισθητική του. Με το moto «Time to change our voice», καλωσορίζει τους αναγνώστες του σε ένα νέο digital περιβάλλον «παραμένοντας πάντα πιστό στις αξίες και στην κουλτούρα που το καθιέρωσαν ως την πιο ανεξάρτητη και αγαπητή Φωνή στην Ελλάδα», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το ανανεωμένο site διαθέτει χρωματικές διαφοροποιήσεις των ενοτήτων, με νέες υπηρεσίες που κάνουν τα άρθρα να «ακούγονται» φροντίζοντας κάθε αναγνώστη, με διαδραστικές στήλες, μουσική διασύνδεση με τα FM και τα θεματικά web ραδιοφωνικά δίκτυα του 102,5 και ανανεωμένη θεματολογία.

Ο εκδότης της Athens Voice, Φώτης Γεωργελές, ανέφερε: «Το ανανεωμένο athensvoice.gr είναι μια υπόσχεση προς τους αναγνώστες μας ότι θα συνεχίσουμε να τους ενημερώνουμε αλλά και να τους προτείνουμε ό,τι πιο φρέσκο, μοντέρνο, νεανικό γίνεται στην Αθήνα και στον κόσμο με την ίδια ευαισθησία και καθαρή ματιά που το κάνουμε εδώ και 20 χρόνια, όταν πρώτη φορά ένα free press υψηλής ποιότητας ξάφνιασε τους κατοίκους της πόλης».