Η Metro, τιμώντας τους εργαζομένους της, σχεδίασε και υλοποίησε δύο ενέργειες ενδυνάμωσης των ανθρώπων της και γιόρτασε μαζί τους, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα. Συγκεκριμένα, στηρίζοντας τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μέριμνα» δώρισε 1 ευρώ για κάθε άνδρα εργαζόμενο στην εταιρεία, στη νέα πρωτοβουλία «Κάρτα Αγάπης».

Πρόκειται για μία ενέργεια που λειτουργεί συμπληρωματικά στη στήριξη της Metro στη «Μέριμνα» που ξεκίνησε με αφορμή την ημέρα της Μητέρας και ολοκληρώθηκε με την ημέρα του Πατέρα την Κυριακή 19/06. Με αυτήν τη συνεργασία το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τις 11.000 ευρώ.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας θα χρηματοδοτηθεί ένα πρόγραμμα στήριξης παιδιών που πενθούν την απώλεια του πατέρα τους. Παράλληλα, όλοι οι μπαμπάδες, εργαζόμενοι της εταιρείας, διάλεξαν τη σούπερ δύναμη που τους ταιριάζει περισσότερο, μέσα από 5 συλλεκτικές κάρτες που σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνους. Στόχος της ενέργειας ήταν να αναδειχθεί ο πολυσύνθετος ρόλος και το πρότυπο του πατέρα, μέσα στην οικογένεια, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.