Η δέσμευση και η επιμονή στην καινοτομία και στην προσφορά στον άνθρωπο είναι συνώνυμα της AbbVie. Με περισσότερες από δύο δεκαετίες εντατικής προσπάθειας και επένδυσης στην καινοτομία και στην Έρευνα & Ανάπτυξη έχουμε καταφέρει να καλύπτουμε ανεκπλήρωτα θεραπευτικά κενά των ασθενών, μεταμορφώνοντας θετικά τη ζωή τους. Όμως, δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε να μαθαίνουμε, να τολμάμε, να αναζητούμε ευκαιρίες και να προσαρμοζόμαστε σε νέες συνθήκες ώστε να είμαστε επίκαιροι, ανθεκτικοί και διαχρονικοί, ειδικά σε μία περίοδο όπου οι κοινωνικές, υγειονομικές και οικονομικές κρίσεις είναι συνεχείς και διαρκείας.

Καταλύτης για την επίτευξη των στόχων μας αποτελούν οι άνθρωποί μας. Χάρη σε αυτούς, στο πάθος, τις ικανότητες και στην αφοσίωσή τους καταφέρνουμε να πετύχουμε όλα όσα οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε. Εμείς στεκόμαστε δίπλα τους και επενδύουμε σε πρωτοβουλίες και δράσεις ώστε να είμαστε χρήσιμοι και ουσιαστικοί για την ευημερία και την πρόοδό τους. Δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα σε μία συμπαγή ομάδα ανθρώπων με κοινές αξίες, με κοινό στόχο και όραμα.

Η πανδημία ανέδειξε αδυναμίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία, κι αυτό μας κινητοποίησε ακόμα περισσότερο για να γεφυρώσουμε όποιες διακρίσεις, ανισότητες και δυσκολίες πρόσβασης σε ίσες ευκαιρίες, ακόμα και στον δικό μας Οργανισμό. Κατανοήσαμε ότι είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να δράσουμε άμεσα και δραστικά, ώστε να διασφαλίσουμε πιο ισότιμες και συμπεριληπτικές κοινωνικές και επαγγελματικές συνθήκες. Αντιλαμβανόμαστε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και η ενσυναίσθηση και η διορατικότητά μάς οδηγούν συνειδητά σε πράξεις που αδιαπραγμάτευτα εμπεριέχουν τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την ισότητα και την εξέλιξη.

Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός στην ποικιλομορφία και στη διαφορετικότητα των ανθρώπων. Ενώνουμε τους ανθρώπους και εργαζόμαστε καθημερινά για να επιτύχουμε μια ισορροπημένη και διαφανή σχέση μεταξύ όλων των συνεργατών μας. Επιδιώκουμε τη συνεργασία των ανθρώπων με διαφορετικές εμπειρίες και αντιλήψεις, με διαφορετική εκπαίδευση και τρόπο ζωής καθώς αυτά αποτελούν έμπνευση για την εξάλειψη όποιων εμποδίων συναντάμε για την προσφορά αγαθών όπως η υγεία και η ευημερία. Μας ενδιαφέρει η δημιουργία διαχρονικής αξίας, αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης, γι’ αυτό απορρίπτουμε στερεότυπα και προκαταλήψεις, δίνοντας έμφαση στην ελευθερία έκφρασης και στην ανάδειξη των ταλέντων και των απεριόριστων δυνατοτήτων που έχουν οι συνεργάτες μας.

Επενδύουμε σημαντικούς πόρους σε σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, στη διαχρονική εκπαίδευση, σε δράσεις ευεξίας και σε ευέλικτες συνθήκες εργασίας προσφέροντας ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των συνεργατών μας.

Προτεραιότητά μας αποτελεί η έμφυλη ισότητα. Η παρουσία γυναικών σε θέσεις ευθύνης είναι για εμάς πόλος ενδυνάμωσης. Η διασφάλιση της ισότητας, της αξιοκρατίας και η πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες για όλους, γυναίκες και άνδρες, είναι απαραίτητη συνθήκη, ώστε να εξελίσσεται κάθε άνθρωπος ατομικά, ενώ παράλληλα εξελίσσεται η ομάδα και η εταιρεία.

Η διάκριση και η πέμπτη θέση στον διαγωνισμό Best Workplaces 2022, είναι εξέχουσας βαρύτητας για εμάς, γιατί προέρχεται από τους ίδιους τους συνεργάτες μας. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε και η προσπάθεια που καταβάλλουμε αποδεικνύουν μία σχέση αμφίδρομη, μία σχέση ισχυρή που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη. Όλοι οι συνεργάτες μας μοιράζονται σπάνιες ιδιότητες, όπως ανήσυχο πνεύμα, ισχυρό κίνητρο και μεθοδικότητα, θετική διάθεση για συνεργασία, κοινές αξίες και συναντίληψη σε θεμελιώδη θέματα. Με αυτά ως εφόδιο και με καθημερινή προσπάθεια ξεπερνάμε δυσκολίες, παράγουμε πρωτοποριακές ιδέες και ξεκλειδώνουμε δυνατότητες που εμπνέουν ελπίδα και αλλάζουν ζωές.