Πέντε ελληνικά προϊόντα της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» της ΑΒ Βασιλόπουλος, από τα Κύθηρα, την Κρήτη, την Κοζάνη και τα Φάρσαλα, διακρίθηκαν για την ποιότητά τους από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας, Monde Selection και τον διαγωνισμό World Quality Awards 2022.

Συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή των φετινών World Quality Awards 2022 απένειμε Χρυσό Βραβείο Ποιότητας για τα Παξιμάδια Λαδιού Κυθήρων και για τα Σταρένια Παξιμάδια Ολικής Άλεσης και Σίκαλης Κυθήρων που παρασκευάζονται στο χωριό Καραβάς ακολουθώντας την τοπική παραδοσιακή συνταγή.

Το Χρυσό «σήκωσαν» και τα Κριθαρένια Ντακάκια Πετρόμυλου Ολικής Άλεσης από την Ασή Γωνιά Xανίων Κρήτης. Χρυσές αναδείχθηκαν και οι Φακές ψιλές Κοζάνης, ενώ τα Φασόλια μέτρια Φαρσάλων βραβεύτηκαν με Ασημένιο Βραβείο Ποιότητας.

«Τέσσερις χρυσές και μία ασημένια διάκριση που συμπληρώνουν τις περισσότερες από 20 διεθνείς βραβεύσεις που έχει λάβει η σειρά προϊόντων “Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη” για την εξαιρετική ποιότητα και την ανώτερη γεύση των προϊόντων της», όπως επισημαίνει η εταιρεία.