Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 10 Μαΐου, η 10ετής επετειακή εκδήλωση από την ίδρυση της Πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσία πολιτικών και επιχειρηματιών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ της Ελλα-Δικά Μας το όραμα των ιδρυτών, οι αξίες και οι στρατηγικές δράσεις της πρωτοβουλίας για τις συνέργειες εξαγωγών, η δημόσια παρέμβαση, η προβολή του σήματος εντός της Ελλάδας με τις συνέργειες των Μελών στο λιανεμπόριο, αλλά και με την παρουσίαση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας, καθώς και οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η βραδιά περιελάμβανε επιπλέον τις βραβεύσεις για την εφαρμογή του ESG πρωτοκόλλου, «Ethos» που πραγματοποίησε η Eurocert σε Μέλη της Κοινότητας. Συγκεκριμένα, με τη διάκριση «Ethos Green» βραβεύτηκαν οι εταιρείες: Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Τρικαλινός, Γεωδή, Αττική-Πίττας, Flexia, Elikon, 3αλφα και Coffee Island. Τη Gold διάκριση απέσπασαν οι εταιρίες Έψα, Kyknos και Δίρφυς, ενώ την υψηλότερη διάκριση, Platinum, κατέκτησε η Skag.