Η TeamViewer, παγκόσμια εταιρεία που δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες απομακρυσμένης σύνδεσης και ψηφιακών υπηρεσιών, παρουσιάζει το «c-a-r-e», το δικό της πρόγραμμα βιωσιμότητας που δίνει έμφαση στη σύνδεση μεταξύ επιχειρηματικού μοντέλου, των υποσχέσεων προϊόντων και εταιρικής κουλτούρας. Με το c-a-r-e, η TeamViewer ομαδοποιεί τις δραστηριότητές της για τη βιωσιμότητα κάτω από μία στέγη, ορίζοντας σαφείς δεσμεύσεις, στόχους και μέτρα στον δρόμο της για να γίνει μια ακόμη πιο βιώσιμη εταιρεία.

«Με το πρόγραμμά μας c-a-r-e τονίζουμε τη σημασία που έχει για εμάς η πρόσβαση στις σύγχρονες τεχνολογίες, η ισότητα και η μείωση του CO2», λέει ο Alexander Guhrer, CCO & Director Corporate Development. «Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας, επιταχύνουμε τη δέσμευσή μας να γίνουμε κλιματικά ουδέτεροι το αργότερο το 2025 – πέντε χρόνια νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί».

Η ονομασία c-a-r-e απεικονίζει τις προτεραιότητες της TeamViewer: την κλιματική ουδετερότητα (Climate neutrality), την πρόσβαση στην τεχνολογία (Access to technology), τις μειωμένες εκπομπές (Reduced emissions) και την ισότητα (Equality).