Η ΙΔΕΑ Από το 2019 που πρωτοήρθαν στον κόσμο του Πλαισίου, οι οικιακές συσκευές έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας των προϊόντων του. Ταυτόχρονα, οι οικιακές συσκευές είναι και για τον καταναλωτή ένα προϊόν τεχνολογίας που θα «παντρευτεί» για αρκετά χρόνια και θα κατέχει κεντρική θέση στο νοικοκυριό του.

Αυτή τη συναισθηματική σχέση απεικονίζει μέσα από το χιούμορ η νέα καμπάνια οικιακών συσκευών από το Πλαίσιο. Στη βασική ταινία με τίτλο «Μια Σχέση Ζωής», ένας διανομέας του Πλαισίου αφηγείται τη συγκίνησή του καθώς καλείται να παραδώσει, ως άλλος πατέρας, μια συσκευή που την έχει ζήσει από τα γεννοφάσκια της: από την παραλαβή της από τον προμηθευτή, στην εκπαίδευση πάνω στις λειτουργίες της και τελικά ως την πώληση και την άμεση παράδοση, υπό τη μελωδία του «Σήμερα γάμος γίνεται», στον πελάτη που θα της δώσει ένα σωστό σπιτικό.

Η παραγωγή της ταινίας έγινε από τη Newton σε σκηνοθεσία Πάνου Κορώνη ενώ η επιμέλεια ήχου και η διασκευή της μουσικής από τη Rabbeats. Την καμπάνια «υπογράφει» η Frank & Fame.