Βασισμένη στην αυθεντικότητα, την ποιότητα και την τεχνογνωσία 53 ετών της 3αλφα, η Red Design Consultants επανασχεδίασε ολόκληρη τη σειρά οσπρίων της (Κλασσικά, Προστασία Γεωγραφικής Ένδειξης και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, Όσπρια Ελλήνων Παραγωγών), αναδεικνύοντάς τη σε μια σύγχρονη, διαχρονική μάρκα. Διατηρώντας όλα τα στοιχεία της αυθεντικότητας της 3αλφα, η Red Design Consultants δημιούργησε τη νέα σειρά οσπρίων με σκοπό να αποκτήσει δυναμική παρουσία στο ράφι.

Μια σημαντική σχεδιαστική αλλαγή είναι η όρθια θέση των συσκευασιών, αλλά και η χρήση διάφανου παραθύρου όπου διακρίνεται το προϊόν της κάθε κατηγορίας. Η χρωματική κωδικοποίηση σε χρυσό και μπλε, η χρήση περιγραφής και σφραγίδων με το τοπωνύμιο και το όνομα του παραγωγού, δημιουργούν «μια συνολική εικόνα ποιότητας, εμπιστοσύνης και καθημερινής φροντίδας με σεβασμό απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές και παραγωγούς που η 3αλφα στηρίζει αθόρυβα εδώ και χρόνια».

Όπως ανέφερε η Ροδάνθη Σεντούκα, Head Creative Director της Red Design, «η ζεστασιά, η ειλικρίνεια και η χαρά της φροντίδας που έχει διαχρονικά στο DNA της η 3αλφα, ήταν τα βασικά στοιχεία έμπνευσης για να σχεδιάσουμε ολόκληρη τη σειρά οσπρίων».