Δώδεκα διακρίσεις σε 4 ξεχωριστούς θεσμούς έλαβε η ΑΒ Βασιλόπουλος για δράσεις της που στοχεύουν στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος με την αξιοποίηση της τεχνολογίας και το «αρμονικό» lifestyle.

Συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος έλαβε Gold βραβείο στα Accounting Awards 2022, τον τίτλο Winner, καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία retail για τη Δέσμευση και τις Δράσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος για μείωση της σπατάλης τροφίμων στα Circular Economy Awards 2022, αλλά και 1 Gold, 1 Silver και 1 Bronze βραβείο στην ίδια διοργάνωση.

Επίσης, απέσπασε 4 Gold και 1 Bronze βραβείο στα Energy Mastering Awards 2022 και 1 Gold και ένα Bronze βραβείο στα Healthy Diet Awards 2022. «Η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει το περιβάλλον σήμερα, για εμάς και για τις επόμενες γενιές, με την υιοθέτηση μιας “πράσινης” συμπεριφοράς, τη δέσμευσή της για μείωση της σπατάλης τροφίμων και τις στρατηγικές που εφαρμόζει στις εγκαταστάσεις της για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.