Στη Foodexpo 2022 είχε παρουσία, για πρώτη φορά, η πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας. Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 28 μέλη της, τόσο στο κοινό περίπτερο της κοινότητας, όσο και σε ξεχωριστά περίπτερα. Ειδικότερα, στο ειδικά διαμορφωμένο στα χρώματα της Ελλα-Δικά Μας κοινό περίπτερο συμμετείχαν 16 μέλη και, συγκεκριμένα, οι: Agrino, Έψα, Λουξ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ήλιος, Νήσος, Άγαν, Βιολάντα, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Θυμέλης, Μύλοι Δάκου, Forlabels, Flexia, Elikon Graphic Arts, Organic 3S και η Eurocert.

Επιπλέον, σε ξεχωριστά περίπτερα είχαν παρουσία οι εταιρίες-μέλη: Νιτσιάκος, Άγαν, Ήλιος, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, Βιολάντα, Μανδρέκας, Χρυσά Αυγά, Tottis Pack, Κρόκος Κοζάνης, Χιών, Τρικαλινός, Γεωδή, Φάρμα Κουκάκη, Ιωνική Σφολιάτα.

Το κοινό περίπτερο της πρωτοβουλίας επισκέφτηκαν ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. Σημειώνεται ότι, στο κλείσιμο της έκθεσης, η πρωτοβουλία συντόνισε τη συγκέντρωση των προϊόντων από τα περίπτερα των μελών της και τα παρέδωσε στο φορτηγό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την Ουκρανία.