Η L’Oréal Professional Products αναγνωρίζει την ανάγκη που υπάρχει για υποστήριξη των γυναικών επαγγελματιών του κλάδου, και δημιουργεί το πρώτο, όπως τονίζει η ίδια η εταιρεία, πρόγραμμα προσωπικής, επιχειρηματικής και χρηματοοικονομικής ενδυνάμωσης, Be your Best. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του οργανισμού Women Οn Top, και έχει ως στόχο την επιμόρφωση, την εξοικείωση και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των γυναικών προκειμένου να εξελίξουν το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον.

Η L’Oréal Professional Products σε συνεργασία με το Women Οn Top δημιουργεί το ολιστικό αυτό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που καλύπτει τρεις βασικές θεματικές ενότητες, την προσωπική, επιχειρηματική και χρηματοοικονομική ενδυνάμωση.

Η Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων της L’Οréal Hellas, δήλωσε σχετικά: «Ενδυναμώνοντας τις γυναίκες του κομμωτικού κλάδου, βάζουμε τα θεμέλια για την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία τους σήμερα και στο μέλλον, και παράλληλα συμβάλλουμε στη διαρκή αναβάθμιση του κομμωτικού κλάδου».