Το συνέδριο «Front Runners 4.0» για το αθλητικό management επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά. Περισσότεροι από 50 άνθρωποι του χώρου τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό θα συναντηθούν στο υβριδικό web conference «Front Runners in Sports Management 4.0» που διοργανώνει η ActiveMedia Group μαζί με το Sports Management Society του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος την Πέμπτη 31 Μαρτίου, Παρασκευή 1 Απριλίου και Σάββατο 2 Απριλίου.

Μέσα σε τρεις ημέρες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τις ομιλίες διακεκριμένων εκπροσώπων. H πρώτη ημέρα του συνεδρίου είναι αφιερωμένη στον αθλητικό τουρισμό, η δεύτερη στο fan engagement και η τρίτη στην αθλητική βιομηχανία.

Παράλληλα, η πρώτη έρευνα για το οικονομικό αποτύπωμα του αθλητικού τουρισμού μέσα από τις διοργανώσεις Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης, Navarino Challenge και Zagori Mountain Running, τα ιδεώδη του ιδρύματος της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η βιωσιμότητα των αθλητικών διοργανώσεων είναι μερικές από τις θεματολογίες που θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι εγγραφούν στην πλατφόρμα της LiveOn και του Συνεδρίου.