Το ThinkDigital Group (TDG) υποστηρίζει ως χρυσός χορηγός το πρώτο συνέδριο στην Ελλάδα για τα Retail Media, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 18 Μαρτίου από την Boussias. Παρουσιάζοντας μια εξειδικευμένη ενότητα για την εγχώρια αγορά, στελέχη των εταιρειών του ομίλου θα παρουσιάσουν τρία sessions με πραγματικά παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές για διαφημιζόμενους και e-Retailers.

Ο Στέλιος Κοσμίδης, Business Unit Director, ForestView, θα μοιραστεί πώς τα brands μπορούν να κερδίσουν τη μάχη του «ψηφιακού ραφιού» με το κατάλληλο intelligence & activation πλάνο. Η Εύα Χριστοπούλου, Managing Director και ο Γιάννης Στούμπος, Chief Revenue Officer από την TailWind, θα παρουσιάσουν παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές για retailers.

Τέλος, η Πωλίνα Τσαδίρη, Commercial Director Marketplaces GR, RO & CY, Project Agora, θα συντονίσει ενδιαφέρον πάνελ, με brands και retailers που ηγούνται ήδη στον τομέα, για να συζητήσουν πώς εξελίσσεται το customer journey στα Retail Media στην Ελλάδα. Στο πάνελ συμμετέχουν: Kωνσταντίνος Δανιάς (Upfield), Κατερίνα Καραντώνη (ofarmakopoiosmou), Τάσος Μπίθας (Intermed) και Σάββας Τορτοπίδης (Masoutis). Περισσότερες πληροφορίες στο retailmedia.gr.