Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η ΕΥΔΑΠ δημιούργησε ένα βίντεο αφιερωμένο στις γυναίκες και τη διαδρομή τους στην εταιρεία, στο οποίο ανώτερα στελέχη της ΕΥΔΑΠ μιλούν για τις αξίες που διέπουν τον οργανισμό, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά την πορεία τους στην εταιρεία, τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η δουλειά τους και τις δυνατότητες εξέλιξης που τους έχουν δοθεί κατά τη διάρκεια της θητείας τους εκεί.

Σχετική ανακοίνωση της εταιρείας τονίζει την αναγνώριση της σημαντικής θέσης των γυναικών στον οργανισμό, καθώς το 54% των θέσεων ευθύνης στην ΕΥΔΑΠ καλύπτεται από γυναίκες. Οι «πρωταγωνίστριες» της ΕΥΔΑΠ δηλώνουν ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει τη δυνατότητα της γυναίκας να εξελιχθεί και να αναδειχθεί επαγγελματικά με την άνεση που κυλά το νερό, δηλαδή ως αυτονόητη, απαραίτητη και απολύτως φυσική.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Χάρης Σαχίνης, δήλωσε σχετικά: «Η ΕΥΔΑΠ έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια πως είναι ένας οργανισμός που δίνει στο ανθρώπινο δυναμικό του απεριόριστες ευκαιρίες ανέλιξης ανεξαρτήτως φύλου».