Τον Frank Cooper III επέλεξε η Visa για τον ρόλο του παγκόσμιου Chief Marketing Officer. Ο Cooper θα είναι επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εταιρείας και θα αναφέρεται στον Πρόεδρο και Chief Executive Officer, Al Kelly. Το στέλεχος διαθέτει μακρά πορεία σε διαφορετικούς κλάδους, όπως τεχνολογία, ψυχαγωγία, καταναλωτικά αγαθά και οικονομικές υπηρεσίες, ενώ προέρχεται από τη θέση του Senior Managing Director και Global CMO της BlackRock.

Προηγουμένως, κατείχε τον τίτλο του Chief Marketing and Creative Officer για την BuzzFeed και του CMO of Global Consumer Engagement για το PepsiCo Global Beverage Group. Έχει αναδειχθεί από το περιοδικό Fast Company ανάμεσα στους «100 Most Creative People in Business», έχει συμπεριληφθεί 4 φορές στη λίστα «Power 100» του Billboard, ενώ του έχει απονεμηθεί από την AdColor η διάκριση «Legend».

«Ο Frank είναι ένα σπάνιο μίγμα δημιουργικού brand strategist με ισχυρή επιχειρηματική οξυδέρκεια και είναι ένας ηγέτης που αντιλαμβάνεται τη βαθύτερη ευκαιρία που αποτελεί για το brand η purposeful ηγεσία», σχολίασε ο Al Kelly. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον υποδεχόμαστε στη Visa για την ευρεία οπτική και την επιδέξια ηγεσία που φέρνει στην επιχείρηση, για διαρκή εξέλιξη του brand».

(Πηγή: BusinessWire)