H Kafea Terra έλαβε τρεις διακρίσεις στα Circular Economy Awards 2022, τον θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές, τις σύγχρονες τεχνολογίες ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων, καθώς και τα νέα κυκλικά μοντέλα οικονομικής δραστηριότητας.

Η Kafea Terra αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Food & Beverage, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία. Επιπλέον, έλαβε Silver βραβείο στην κατηγορία Circular Economy Leadership και Bronze βραβείο στην κατηγορία Waste Reduction. «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να διακρίνεται η Kafea Terra νικήτρια στην κατηγορία του Food & Beverage για τις πρακτικές της στην κυκλική οικονομία, πρακτικές οι οποίες ενισχύουν την προσήλωσή μας στην Βιώσιμη Ανάπτυξη, όχι μόνο της εταιρείας, αλλά και του κλάδου που δραστηριοποιούμαστε.

Τα βραβεία που λάβαμε, έρχονται ουσιαστικά να επιβραβεύσουν την προσπάθεια μας να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αξιοποιώντας τη συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία», δήλωσε σχετικά η Νιόβη Καλλέργη, Vice President & CMO της εταιρείας.