Το Σήμα Ισότητας Share, για την έμπρακτη προώθηση πρακτικών και πρωτοβουλιών εντός των επιχειρήσεων με στόχο την ισότητα των φύλων, απονέμεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε 18 επιχειρήσεις. H απονομή του Σήματος είναι το αποτέλεσμα μιας διετούς προσπάθειας στο πλαίσιο του έργου «Share».

Οι πρώτες 18 επιχειρήσεις που έλαβαν το σήμα είναι οι: ΑΒ Βασιλόπουλος, Έγκριτος Group – Συνεργασία ΑΕ, Ελληνικός Χρυσός, Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών, Atos Greece, Blue Ocean, Commit Global, Del Monte Ελλάς, e-Μέντωρ Solutions, Ecolab, Grant Thornton (Business Solutions), Grant Thornton (Chartered Accountants), Human Rights 360, Lidl Ελλάς, OTS ΑΕ (Open Technology Services – Υπηρεσίες Ανοικτής Τεχνολογίας), Printec, The Body Shop και Wella Company.

Το Σήμα Ισότητας Share βρίσκεται σε ισχύ έως τις 31 Ιανουαρίου 2024 και η απονομή του θα γίνει στο συνέδριο του έργου το οποίο προγραμματίζεται για τον Μάρτιο. Το έργο Share υλοποιείται από τη ΓΓ Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σε συνεργασία με το ΚΕΘΙ και το Women On Top, με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος «Δικαιώματα, Ισότητα και Ιθαγένεια» της ΕΕ.