Τα ευρήματα της εφαρμοσμένης έρευνας με τίτλο «Η Δημιουργική Παράδοση ως Πηγή Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας», η οποία πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΒ και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, καθώς και η νέα ερευνητική ατζέντα του Κέντρου Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία για το 2022, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής ημερίδας «Παράδοση και Καινοτομία σε έναν Ψηφιακό Κόσμο».

Τη νέα χρονιά, το Κέντρο Αριστείας ΣΕΒ στη Δημιουργική Ηγεσία εισέρχεται σε νέα εποχή, με τον Αναπληρωτή Καθηγητή ψηφιακού επιχειρείν στο Alba Graduate Business School, The American College of Greece, Νίκο Μυλωνόπουλο, να αναλαμβάνει τον ρόλο του Διευθυντή του Κέντρου.

H δημιουργική ηγεσία συνεχίζει να παραμένει στο επίκεντρο του Κέντρου, αλλά αυτή πλέον εντάσσεται και λειτουργεί σε ένα ψηφιακό περιβάλλον. Σχετικά με την ερευνητική μελέτη που παρουσιάστηκε, σκοπό της αποτέλεσε η καταγραφή και η ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών που επιτρέπουν στις ελληνικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν δημιουργικά την παράδοση ως πηγή ανταγωνιστικότητας και καινοτομίας.