Τον Guy Marks επέλεξε το Omnicom Media Group (OMG) για τη θέση του Chief Executive για την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, μετά από τον διαχωρισμό της ηγεσίας από την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Ο Marks θα διαδεχθεί τον Mike Cooper, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα ως vice-chairman του Omnicom Group Europe και θα αναφέρεται τώρα στον Daryl Simm, Πρόεδρο και Chief Operating Officer της Omnicom.

Ο Marks θα έχει την εποπτεία της περιφερειακής στρατηγικής, των operations και της ανάπτυξης «μετασχηματιστικών» προϊόντων και υπηρεσιών για την υποστήριξη των media agencies OMD, PHD, Hearts & Science και του τμήματος data και analytics, Annalect.

Το στέλεχος εντάχθηκε στο δυναμικό της OMG το 2014, μετά την εξαγορά της Mobile5 Media, μιας συμβουλευτικής εταιρείας UX, design και τεχνολογίας της οποίας ήταν συνιδρυτής. Προήχθη σε Chief Executive της OMD EMEA το 2018 και οδήγησε το δίκτυο σε συνεργασίες με πολλούς νέους πελάτες και βραβεύσεις, μεταξύ των οποίων ο θρίαμβος της Manning Gottlieb OMD στα περσινά Media Week Awards και η ανάδειξή της ως Agency of the Year.

(Πηγή: Campaign)