Αυτές τις γιορτές, η Nova μαζί με τους εργαζομένους της στήριξε τα παιδιά του Χριστοδουλείου Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών και του Ιππόκαμπου ΑμεΑ. Στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών, το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που προσφέρει στέγη σε κορίτσια σε δυσμενή θέση και στόχο έχει την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία, η Nova χρηματοδότησε τη θέρμανση των κτηριακών τους εγκαταστάσεων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Επιπλέον, σε μία ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του ιδρύματος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας προσέφεραν στα οικότροφα κορίτσια προσωπικά δώρα, καθώς και συνδρομή στη νέα πλατφόρμα ψυχαγωγίας ΕΟΝ. Παράλληλα, η Nova συνεχίζει από το 2017 να στηρίζει τον αθλητικό και πολιτιστικό σύλλογο Ιππόκαμπος ΑμεΑ, καλύπτοντας αυτή τη χρονιά μέρος της μισθοδοσίας των ειδικών παιδαγωγών.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, δήλωσε: «Ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας όταν βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βοηθάμε τα παιδιά του Χριστοδουλείου Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών και του Ιππόκαμπου ΑμεΑ».