Στην παρουσίαση της νέα πανελλαδικής καμπάνιας ενημέρωσης των πολιτών γύρω από τις σοβαρές επιπτώσεις του παράνομου εμπορίου τσιγάρων προχώρησε, την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, η Παπαστράτος, με τη συνεργασία της ελληνικής Πολιτείας.

Με κεντρικό μήνυμα «Μαζί, σβήνουμε και το παράνομο τσιγάρο», η καμπάνια της Παπαστράτος υλοποιείται, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Οικονομικών, Προστασίας του Πολίτη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Η νέα καμπάνια φέρει την υπογραφή της McCann Athens και αναπτύσσεται σε digital και outdoor. Στην εκδήλωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Υπουργοί Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, ανακοίνωσε πως η εταιρεία θα διαθέσει 1 εκατ. ευρώ, μέχρι το 2025, σε δράσεις για την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου τσιγάρων. Η νέα, δημόσια δέσμευση της Παπαστράτος εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας.