Η Cleon Conferences & Communications διοργανώνει το Family Business Summit- Hybrid Edition με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και του LSE – The Hellenic Alumni Association. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ελλα-Δικά Μας και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στελεχών και Διαχείρισης Κινδύνων, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου.

Το συνέδριο θα συντονίσει ο Γενικός Διευθυντής της ΕΕΝΕ, Παύλος Ευθυμίου πλην της Ενότητας Ι, την οποία θα συντονίσει ο Αντιπρόεδρος της KPMG, Βαγγέλης Αποστολάκης. Η θεματολογία του συνεδρίου έχει ως εξής: Το μέλλον των οικογενειακών επιχειρήσεων – Νέα επιχειρηματικά μοντέλα, Η επιτυχής διαχείριση του ρίσκου παράγοντας ανάπτυξης και μακροζωίας της οικογενειακής επιχείρησης, Η καινοτομία στην οικογενειακή επιχείρηση- Old versa new?, Επιλέγοντας στρατηγικές ανάπτυξης (Diversification – Partnership).

O Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, ανοίγει τις εργασίες του συνεδρίου, ενώ μεταξύ των ομιλητών βρίσκονται και 12 ιδιοκτήτες οικογενειακών επιχειρήσεων.