Η ForestView παρουσιάζει τη νέα της υπηρεσία Commerce, ένα σύνολο εξειδικευμένων υπηρεσιών για τοπικά και διεθνή brands που θέλουν να υλοποιήσουν επιτυχημένα μία συνεκτική ολιστική στρατηγική commerce με επίκεντρο τον online καταναλωτή.

Ο Γιάννης Γκέκας, Chief Operating Officer της ForestView, δήλωσε: «Στη ForestView αναπτύσσουμε brands σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών τους. Γνωρίζουμε πως το ταξίδι του καταναλωτή αλλάζει καθημερινά, γίνεται όλο και πιο σύνθετο. Μιλάμε καθημερινά με παραγωγούς και brand managers, βιώνουμε τον παλμό της νέας πραγματικότητας. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η στιγμή για επένδυση στο Commerce είναι τώρα, αλλά η πολυπλοκότητα πολλές φορές τους παραλύει.

Η ανάγκη για συνεργασίες που μπορούν να δημιουργήσουν μία επιτυχημένη συνεκτική στρατηγική μέσα σε ένα big bang άνθισης νέων ψηφιακών καναλιών και πολύπλοκων πρακτικών έχει γίνει επιτακτική». Η νέα υπηρεσία Commerce συνδέει έναν μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ψηφιακών καναλιών: το e-commerce site του brand, τα ψηφιακά ράφια τρίτων e-Retailers, τοπικά Marketplaces, sites σύγκρισης τιμών και παρόχων υπηρεσιών Quick Commerce, καθώς και διεθνή marketplaces, όπως η Amazon.