Με την επιχειρηματική κοινότητα της Ηπείρου, όπως και με τις περιφερειακές, πανεπιστημιακές αρχές και τους επιχειρηματικούς φορείς, συναντήθηκε η Διοίκηση και στελέχη του ΣΕΒ στα Ιωάννινα, στις 15 και 16 Νοεμβρίου. Η επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Συνδέσμου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, με Επικεφαλής τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής Ευθύμιο Ο. Βιδάλη, και τον Πρόεδρο της Χήτος ΑΒΕΕ, Νίκο Χήτο, επισκέφθηκε βιομηχανικές μονάδες της περιοχής και επιχειρήσεις – μέλη του στην Ήπειρο.

Μεταξύ άλλων, έγιναν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δημήτριο Δημητρίου, τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, Κωνσταντίνο Ζωνίδη, και τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθ. Μηνά Πασχόπουλο. Επίσης, πραγματοποιήθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με επιχειρηματίες και φορείς της Ηπείρου.