Η Mindhaus, εταιρεία στρατηγικής τουριστικού marketing και μέλος του V+O Group, ξεκίνησε συνεργασία με τον όμιλο επιχειρήσεων του Σπύρου Λαφαζάνη, έναν εκ των πλέον εξειδικευμένων ομίλων οινικής παραγωγής, ο οποίος πέραν της «Λαφαζάνης Οινοποιητική ΑΕ» έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την εξαγορά του ιστορικού οινοποιείου «Νέστωρ», στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, η Mindhaus αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την τοποθέτηση στην αγορά του ομίλου του Σπύρου Λαφαζάνη, καθώς και τη χάραξη και διαχείριση της επικοινωνιακής στρατηγικής για την ανάπτυξη σχέσεων με εταίρους, φορείς και ΜΜΕ, σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινά η συνεργασία μας με την Mindhaus, μια εταιρεία με σπουδαίους ανθρώπους και αναγνωρισμένο κύρος.

Από κοινού θα κάνουμε πιο γνωστά τα αμπελοτόπια, τις ποικιλίες, τα κρασιά και την γαστρονομία των περιοχών μας, τις αρετές και το τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον ώστε περισσότεροι άνθρωποι, Έλληνες και ξένοι, να τα γνωρίσουν και να τα απολαύσουν», δήλωσε ο Σπύρος Λαφαζάνης.