Το My Cyber Protection, το νέο ασφαλιστικό της πρόγραμμα για προστασία στο διαδίκτυο, παρουσιάζει η Eurolife FFH, με στόχο να ενισχύσει την ασφάλεια που νιώθουν οι χρήστες κατά τις online περιηγήσεις τους. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί, όπως επισημαίνει η εταιρεία, το πρώτο για ιδιώτες που καλύπτει τρία διαφορετικά ζημιογόνα περιστατικά στο διαδίκτυο.

Το My Cyber Protection της Eurolife FFH απευθύνεται σε όσους διαθέτουν λογαριασμούς σε υπηρεσίες του διαδικτύου, όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και σε όσους πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές και αγορές.

Προσφέρει κάλυψη σε online αγορές από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα παγκοσμίως, σε περιπτώσεις κλοπής ψηφιακής ταυτότητας, όπως λογαριασμούς e-mail και social media, και πιθανές απώλειες από μη εξουσιοδοτημένες διαδικτυακές συναλλαγές σε λογαριασμούς ή κάρτες όλων των ελληνικών τραπεζών, καθώς και των ηλεκτρονικών πορτοφολιών. To My Cyber Protection θα διατίθεται σταδιακά, μέχρι τέλος του έτους, από το σύνολο των συνεργαζόμενων δικτύων της εταιρείας.