Χορηγός στο Κοινωνικό Κομμωτήριο, τη δομή την οποία εγκαινίασε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, αποτελεί ο κλάδος επαγγελματικών προϊόντων της L’Οréal Hellas (L’Οréal Professional Products).

Σκοπός της χορηγίας είναι να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες βασικής περιποίησης (κούρεμα, λούσιμο και ξύρισμα) σε ευάλωτες ομάδες πολιτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινή τους διαβίωση. Ο χώρος του Κοινωνικού Κομμωτηρίου φιλοξενείται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων και θα λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές κομμωτές.

«Με τη χορηγία μας, αναλάβαμε την ανακατασκευή και τον εξοπλισμό του χώρου για να είναι φιλόξενος και λειτουργικός και φυσικά την κάλυψη των αναγκών σε προϊόντα. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν σημαντικό μέρος των δεσμεύσεών μας καθώς μέσα από αυτές μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστικά στην κοινωνία εκεί που υπάρχουν πραγματικές ανάγκες», σημείωσε η Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων της L’Οréal Hellas.