Με την ανακοίνωση των νικητών Media, Branded Entertainment & Content, Ad (Καταχωρίσεις, Υπαίθριες Διαφημίσεις & Ραδιοφωνικά Μηνύματα) και Print & Outdoor Craft συνεχίστηκαν σήμερα τα Ermis Awards 2021.

Στην ενότητα Media απονεμήθηκαν 17 βραβεία, 3 Gold, 4 Silver και 10 Bronze, ενώ τo filler επιμελήθηκαν οι Ogilvy και Foss Production. Τα δύο Gold απέσπασαν οι Starlink / Publicis Groupe με το «Οι διαφημίσεις της P&G αγκαλιάζουν την Διαφορετικότητα» για τα Always, Ariel, Lenor και H&S και το «Empowering Creativity for P&G» για την P&G, ενώ Gold Ermis απέσπασε και η Tempo OMD με το «Φουλ του άσσου με το Τik Τok!» για τα 2πλογεμιστά Παπαδοπούλου.

Στην ενότητα Branded Entertainment & Content απονεμήθηκαν 7 βραβεία, 3 Gold, 2 Silver και 2 Bronze. To filler της ενότητας επιμελήθηκαν οι McCann και Topcut Modiano. Τα Gold βραβεία απέσπασαν οι Cream, Rascal με το «Το καλόχαρτο» για την Endless Earth και η Ogilvy με τα «The Real Robokids» για την Cosmote και «Δες την αγάπη – Art Installation» για τη Lacta.

Στην ενότητα Ad Καταχωρίσεις απονεμήθηκαν 19 βραβεία, και συγκεκριμένα 6 Gold, 7 Silver και 6 Bronze, με τις Wunderman Thompson και Magikon να υπογράφουν το filler. Τριπλά «Χρυσές» αναδείχθηκαν οι Cream, Rascal με τα έργα «Επαναστάτες του Κ**ΟΥ», «Βάλτο στον Κ**Ο σου» και «Καμπάνια του Κ**ΟΥ» για την Endless. Δύο Gold βραβεία έλαβε το McCann Worldgroup με τα «Koλοκοτρώνης» και «Ήρωες του 21» για το Bloode, και ένα Gold Ermis απονεμήθηκε στη The Newtons Laboratory με το «Bacchante by the Sea» για το kids@safety.

Στην ενότητα Ad Υπαίθριες Διαφημίσεις δόθηκαν 13 βραβεία (5 Gold, 3 Silver και 5 Bronze) και τo filler επιμελήθηκαν οι Cream/Rascal και Topcut Modiano. Διπλά χρυσοί εδώ αναδείχθηκαν το McCann Worldgroup με τα «Koλοκοτρώνης» και «Ήρωες του 21» για το Bloode και οι Cream, Rascal με τα έργα «Επαναστάτες του Κ**ΟΥ» και «Καμπάνια του Κ**ΟΥ» για την Endless. Gold απέσπασε και η Ogilvy με το «Δες την αγάπη – Art Installation» για τη Lacta.

Στην ενότητα Ad Ραδιοφωνικά Μηνύματα απονεμήθηκαν 15 βραβεία συνολικά, εκ των οποίων 2 Gold, 4 Silver και 9 Bronze. Και τα 2 Χρυσά έλαβε η Publicis /Publicis Groupe με τα «Το σινεμά σε περιμένει / Ανθρωποφάγοι» και «Το σινεμά σε περιμένει / Ανθρωποφάγοι, Φιλί, Διάστημα» για την Αργοναύτες ΑΕ.

Στην ενότητα Print & Outdoor Craft απονεμήθηκαν 2 βραβεία, ένα Silver και ένα Bronze. Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται αύριο με τις ενότητες Branding & Design, Digital Craft και Digital.