Τριήμερη περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιούν κλιμάκια ανώτατων και ανώτερων στελεχών της Διοίκησης της Eurobank, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας, Φωκίωνα Καραβία, συνοδευόμενο από τους Αναπληρωτές Διευθύνοντες Συμβούλους, Κωνσταντίνο Βασιλείου και Ανδρέα Αθανασόπουλο, για σειρά συναντήσεων με διοικήσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, στελέχη της Τράπεζας και τοπικούς φορείς.

Με αυτή την επίσκεψη η Eurobank επιθυμεί να υπογραμμίσει «τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εταιρείες της Βορείου Ελλάδος στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αλλά και τη δέσμευση της να στέκεται δίπλα στην υγιή ελληνική επιχειρηματικότητα, σε όλες τις φάσεις του οικονομικού κύκλου».

Στο πλαίσιο της περιοδείας, η Διοίκηση επισκέφθηκε από τους κλάδους πληροφορικής, μεταποίησης και εμπορίου, υγείας, logistics, λιανικού εμπορίου, βιομηχανίας αλουμινίου, βιομηχανίας και κατασκευής ανελκυστήρων, του πρωτογενούς τομέα, ορυκτού πλούτου και δομικών υλικών. Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν, επίσης, με φορείς της ευρύτερης περιοχής, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας.