Η νέα συμφωνία μεταξύ Honor και Microsoft αφορά τη στενή συνεργασία για την ανάπτυξη τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και συσκευών, που εξυπηρετούν τη στρατηγική της Honor «1+8+N» παγκοσμίως. Ο πάροχος έξυπνων συσκευών Honor ανακοίνωσε, επίσης, την κυκλοφορία του Honor MagicBook V 14.

Πρόκειται για έναν από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές με προεγκατεστημένα τα Microsoft Windows 11, ο οποίος θα λανσαριστεί από την Honor σε event της στις 26 Σεπτεμβρίου. «Η Honor και η Microsoft θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν λύσεις που ενσωματώνουν διαφορετικές τεχνολογίες λογισμικού και hardware για διάφορα σενάρια χρηστών», δήλωσε ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της Honor.

«Με την άνοδο της υβριδικής εργασίας και της τεχνητής νοημοσύνης, οι πελάτες περιμένουν περισσότερη ευκολία, ασφάλεια και καλύτερη αλληλεπίδραση από τις φορητές συσκευές. Η Microsoft ελπίζει η επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας με την Honor να φέρει πλουσιότερες εμπειρίες στους τελικούς χρήστες», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft GCR, Δρ Χου Γιανγκ.