Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα», ο όμιλος Ηρακλής στηρίζει τα παιδιά των εκπαιδευτικών δομών ειδικής αγωγής, προσφέροντας την πρώτη σχολική τσάντα του δημοτικού και πολύχρωμα σχολικά είδη. Η δράση αφορά κάθε μαθητή της Α’ Δημοτικού των εκπαιδευτικών δομών ειδικής αγωγής στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία, δηλαδή σε Εύβοια, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ηγουμενίτσα, Δραπετσώνα, Πάτρα, Ρίο και Ηράκλειο.

«Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς, ειδικά όταν πρόκειται και για την πρώτη ημέρα στο Δημοτικό! Όλοι εμείς στον όμιλο Ηρακλής στεκόμαστε υπερήφανα δίπλα στους μικρούς μαθητές των Ειδικών Σχολείων στις περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε και μοιραζόμαστε μαζί τους το χτυποκάρδι αυτής της νέας αρχής.

Συνεχίζουμε με συνέπεια να δημιουργούμε αξία, να χτίζουμε γερά θεμέλια για κάθε παιδί και να στεκόμαστε αρωγοί στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, στις περιοχές δράσης μας κι όχι μόνο», δήλωσε η Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας του ομίλου Ηρακλής.