Η βιώσιμη ανάπτυξη βρέθηκε στο επίκεντρο του Multi-Stakeholder Sustainability Forum που διοργάνωσε η Coca-Cola στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο του Forum αναδείχθηκαν οι εξής άξονες βιώσιμης ανάπτυξης: η κλιματική αλλαγή και η μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, η κυκλική οικονομία και βιώσιμες συσκευασίες και η ορθολογική διαχείριση νερού.

«Το Multi-Stakeholder Sustainability Forum μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε έναν ανοιχτό διάλογο με προμηθευτές, πελάτες, φορείς και ΜΚΟ πάνω σε αυτά τα κρίσιμα ζητήματα βιώσιμης ανάπτυξης και να διερευνήσουμε ουσιαστικές ευκαιρίες συνεργασίας», δήλωσε σχετικά η Μαρία Αναργύρου-Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Λίλιαν Νεκταρίου, Γενική Διευθύντρια για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, τόνισε με τη σειρά της: «Στην The Coca-Cola Company πιστεύουμε πως η βιώσιμη ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευημερία της κοινωνίας όπου δραστηριοποιούμαστε. Γι’ αυτό εστιάζουμε σταθερά στην υλοποίηση δράσεων που σχετίζονται με το περιβάλλον, την κοινωνία και την υπεύθυνη λειτουργία μας».