H Lili Zigoslu αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στη JTI Hellas, έχοντας παράλληλα, με βάση την Αθήνα, την ευθύνη των αγορών της Κύπρου και της Μάλτας. Ο απερχόμενος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Victor Crespo μετακινείται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Γενεύη προκειμένου να καταλάβει επιτελική θέση.

Η Lili Zigoslu, Αμερικανικής εθνικότητας, διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον τομέα των FMCG στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Λατινική Αμερική και την Ασία. Από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι σήμερα, συνιστά μέλος της «οικογένειας» της JTI, ενώ από το 2016 εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου Παγκόσμια για το Camel στα κεντρικά γραφεία της JTI στην Ελβετία.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά που αναλαμβάνω μια τόσο νευραλγική θέση ευθύνης για τη JTI στην Ελλάδα πόσο μάλλον όταν η εταιρεία έχει διαγράψει σημαντική πορεία και έχει αφήσει ένα σημαντικό επενδυτικό αποτύπωμα τα τελευταία χρόνια», δηλώνει η Zigoslu, προσθέτοντας: «Διατηρώ την πεποίθηση ότι μαζί με την ομάδα της JTI Ελλάδας θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων ανταποκρινόμενοι στη μεγάλη πρόκληση να διατηρήσουμε σταθερά αυξητική την αναπτυξιακή τροχιά της JTI».