Μετρώντας 60 χρόνια πορείας, η Visa ανανεώνει το brand identity της, προκειμένου να υπενθυμίσει στο κοινό τις ποικίλες δυνατότητες του δικτύου της. Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα στη Βρετανία η τοπική εκδοχή του φιλμ «Meet Visa» για την παγκόσμια ανανέωση της digital πλατφόρμας της εταιρείας, το οποίο υπογράφει η Wieden+Kennedy.

«Η πρόκληση για εμάς είναι ότι η Visa αποτελεί παγκοσμίως ένα γνωστό και αξιόπιστο brand, ωστόσο όταν ερωτώνται, οι άνθρωποι δίνουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες για τις δραστηριότητές μας. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να διαφωτίσουμε περισσότερο το κοινό σε σχέση με την ποικιλόμορφη φύση των δραστηριοτήτων της Visa, η οποία επεκτείνει το εμπόριο σε όλον τον κόσμο», σημείωσε η Suzy Brown, Head of Marketing για τη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Το λανσάρισμα της καμπάνιας «Meet Visa» ξεκίνησε από την Ιαπωνία, τη Βόρεια και Λατινική Αμερική κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο τον Ιούλιο. Τώρα, αναπτύσσεται σε Βρετανία και Ιρλανδία, ενώ κατά τη διάρκεια του έτους θα εμφανιστεί στις περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές παρουσίας του brand.

(Πηγή: Campaign)