Η The North Face στήριξε για ακόμα μία χρονιά, ως μεγάλος χορηγός, τον αγώνα ορεινού τρεξίματος Zagori Mountain Running, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με περισσότερους από 2.600 αθλητές, στις 23-25 Ιουλίου στο Ζαγόρι.

Με το παγκόσμιο μότο «Power Further», η The North Face έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες και επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις σειρές των trail running παπουτσιών Vectiv Flight, Infinite και Enduris. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, στον χώρο της The North Face βρέθηκε και η Χριστίνα Φλαμπούρη, η οποία, ως έμπειρη outdoor explorer, μίλησε στο κοινό και μετέφερε τις εμπειρίες της. Παράλληλα, υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος Camping by The North Face, καθώς και τοίχο αναρρίχησης του brand.

Ο Ηλίας Κανάκης, Brand Manager της The North Face, δήλωσε: «Η The North Face βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά στην καρδιά του ορεινού τρεξίματος, όπως ορίζουν, άλλωστε, και οι αξίες που πρεσβεύει το κορυφαίο outdoor brand ένδυσης και εξοπλισμού. Με το μήνυμα μας “Never Stop Exploring” καλούμε τον κόσμο να μην σταματά να κάνει αυτό που αγαπά και να ξεπερνά τα προσωπικά του όρια».