Στα My market αντιλαμβανόμαστε τη συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα και την άμεση ανάγκη για λύσεις πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δομήσει μια πιο οικολογική φιλοσοφία, την οποία εκφράζουμε έμπρακτα ακόμη και μέσα από τα Προϊόντα Ιδιωτικής Μάρκας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προτάσεις για την καθημερινότητά τους, ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα, χωρίς όμως να στερούνται ποιότητας στα αγαθά που προμηθεύονται.

Στο πλαίσιο αυτό, και εξετάζοντας παράλληλα τις τάσεις της αγοράς, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον, εισάγοντας νέους κωδικούς Ιδιωτικής Μάρκας σε διάφορες κατηγορίες. Τα είδη αυτά βρίσκονται στα ράφια μας και καλούν τους πελάτες μας να ακολουθήσουν πρακτικές, που συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο, κάνοντας μικρές μόνο αλλαγές σε απλές καθημερινές τους συνήθειες. Βασική μας επιδίωξη ήταν οι συσκευασίες μας να επικοινωνούν στο κοινό το στόχο μας αυτό, με τρόπο λιτό αλλά περιεκτικό και έγκυρο, με σεβασμό στην τυπολογία της ευρύτερης κατηγορίας των οικολογικών προϊόντων, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική αισθητική My, που αγαπήθηκε από τους πελάτες μας.

Ορισμένα από τα προϊόντα αυτά ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν στα Packaging Awards 2021, και πιο συγκεκριμένα τα My home απορρυπαντικά, υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό ρούχων και υγρό απορρυπαντικό πιάτων, με 97% φυσικά συστατικά τιμήθηκαν με το Χρυσό βραβείο και τα My home είδη μιας χρήσης, χάρτινα πιάτα και καλαμάκια και ξύλινα κουτάλια, πιρούνια και μαχαίρια, έλαβαν το Χάλκινο βραβείο.
Ακόμα όμως και στους πιο «παραδοσιακούς» κωδικούς ενός supermarket δε μένουμε στάσιμοι και δεν εφησυχάζουμε. Ανανεώσαμε τα προϊόντα μας σε μια ακόμα κατηγορία, αυτή των ζωοτροφών, και αποκτήσαμε παρουσία στο ράφι με μοντέρνες συσκευασίες με το brand name My friends. Πρόκειται για μια καινούργια σειρά κάτω από την αναγνωρίσιμη πλέον μάρκα ομπρέλα My.

Η σειρά My friends αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία ειδών τροφής, μους, μπουκιές σε κονσέρβα, πατέ και κροκέτες, σε πληθώρα γεύσεων. Η οικογένεια αυτή με τη νέα της εμφάνιση και την παιχνιδιάρικη διάθεσή της συστήνεται στο κοινό και αφήνει ένα ξεκάθαρο στίγμα στο ράφι. Επιδιώξαμε η ετικέτα μας να είναι αναγνωρίσιμη από μακριά, και στην επίτευξη του στόχου αυτού συνέβαλε η χρήση μεγάλων κεφαλαίων γραμμάτων, που υποδηλώνουν το κατοικίδιο στο οποίο απευθύνεται η τροφή, γάτα ή σκύλος. Τα έντονα χρώματα, που συνδέονται με τη γεύση του κάθε κωδικού, και η παρουσία των τετράποδων φίλων μας πάνω στην ετικέτα είναι τα στοιχεία που έκαναν τη σειρά ζωοτροφών My friends να ξεχωρίσει και να διακριθεί με το Χάλκινο βραβείο στα Packaging Awards 2021.

Η βράβευση των συσκευασιών μας ισοδυναμεί με αναγνώριση από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου. Σε συνδυασμό μάλιστα με την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε να τους προσφέρουμε τα Δικά τους προϊόντα, που έχουν κερδίσει μια θέση στην καρδιά και το καλάθι τους. Για εμάς είναι πρόκληση το να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας όλα όσα χρειάζονται, και ταυτόχρονα να είμαστε συνεπείς με τις δεσμεύσεις μας ως εταιρεία. Μια πρόκληση στην οποία δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αντεπεξερχόμαστε.