Το Project Agora διοργανώνει στις 7 Ιουλίου το online thought leadership forum για ψηφιακούς εκδότες “Core Vitals of Content Discovery”. Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος της εκδήλωσης στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν τα Core Web Vitals, η αλλαγή στον αλγόριθμο της Google που επηρεάζει σημαντικά όλους τους ψηφιακούς εκδότες, και οι στρατηγικές Content Discovery.

Στην εκδήλωση συμμετέχει μια σειρά από διακεκριμένους ειδικούς, όπως ο Germán Frassa – f.Head of Digital Product και Audience Development στην Unidad Editorial – η Seraphina Davey και ο Omri Ariav –  Director Publisher Account Management EMEA και Product Manager στην Taboola, αντίστοιχα. Η Τίνα Φερεντίνου CCO στην DPG Digital Media και ο Maximilian Melles, CEO του Ουγγρικού Promotions.hu, μαζί με άλλους συνεργάτες του Project Agora θα μεταφέρουν την εμπειρία και οπτική των τοπικών εκδοτών. Συντονιστής της εκδήλωσης, ο Κωνσταντίνος Καμάρας, Project Lead του Online Publishers Association (OPA) Europe.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς το Content Discovery μπορεί να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στα Core Web Vitals, εξασφαλίζοντας αύξηση του organic recirculation, του user engagement και του διαφημιστικού εσόδου και ταυτόχρονα προστατεύοντας και ενισχύοντας την υψηλή ποιότητα του περιεχομένου τους.

«Οι ψηφιακοί εκδότες αντιμετωπίζουν μια περίοδο μεγάλων και απαιτητικών αλλαγών, καθώς η οργανική κατάταξη παίζει σημαντικό ρόλο στην οργανική επισκεψιμότητα κάθε site», σχολιάζει η Μαριλένα Μανάτου, Customer Success Director του Project Agora. «Συγκεντρώνοντας όλους αυτούς τους ειδικούς με διαφορετικές οπτικές σε μια εκδήλωση, είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουμε τους εκδότες όχι μόνο να διαχειριστούν την αλλαγή, αλλά και να βελτιώσουν τη brand και monetization στρατηγική τους».

Όπως και οι προηγούμενες πρόσφατες εκδηλώσεις της εταιρίας, έτσι και αυτή θα πραγματοποιηθεί online, δίνοντας την ευκαιρία στους συνεργάτες του Project Agora, αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους επιλεγμένους εκδότες, να παρακολουθήσουν από οποιαδήποτε χώρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου, 11ΑΜ.

Κλείστε τη θέση σας.