Τους νέους διορισμούς των επικεφαλής του για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης δημοσιοποίησε το Publicis Groupe. Συγκεκριμένα, ο Tomas Lauko αναλαμβάνει τη θέση Chief Executive Officer (CEO) για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (CEE) και θα αναφέρεται απευθείας στον Steve King, Chief Operating Officer (COO), Publicis Groupe.

Με έδρα την Πολωνία, ο Tomas Lauko αναλαμβάνει την εποπτεία των δραστηριοτήτων του Publicis Groupe σε 15 αγορές στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Ως Chief Operating Officer του Publicis Groupe CEE, η Maria Tudor, η οποία θα βρίσκεται στο Βουκουρέστι, θα αναφέρεται και θα συνεργάζεται στενά με τον Tomas Lauko.

Η Maria θα επιβλέπει τις περιφερειακές λειτουργίες, τη στρατηγική και την υλοποίησή της, την ανάπτυξη της εταιρείας και τις συνεργασίες της και θα καθοδηγεί μερικές από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες του ομίλου, όπως τα media και το content.

Η Paula Sobieszek ανέλαβε τη θέση της Business Development Director, Publicis Groupe CEE, έπειτα από 16ετή καριέρα στη Mindshare (WPP), όπου εξελίχθηκε από Media Planner σε Partner στον τομέα ανάπτυξης της εταιρείας. Σημειώνεται πως ο Αντώνης Πασσάς, ως CEO, Publicis Groupe Southeast Europe, είναι επικεφαλής 7 αγορών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.