Η Carolyn Everson, Vice President Global Business Group της Facebook και υπεύθυνη για τα global advertising sales, αποχώρησε από την εταιρεία μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια συνεργασίας. «Αποχώρησα από την Facebook», ανέφερε η ίδια σε post της στην πλατφόρμα την περασμένη Τετάρτη.

«Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη για όσα ξεκινήσαμε να κατορθώσουμε, αλλά ακόμη περισσότερο για την ομάδα μου και την υποστήριξη που προσφέραμε ο ένας στον άλλο, ειδικά στις δυσκολίες. Ελπίζω ότι, κάποια στιγμή, θα αναφερθεί ότι η κληρονομιά μου στη Facebook είναι ο τρόπος με τον οποίο στάθηκα απέναντι στην ομάδα, στους πελάτες και στο industry μας.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω το νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική πορεία μου», κατέληγε το post. Αν και δεν υπάρχουν σαφείς αναφορές στους λόγους που οδήγησαν την Carolyn Everson στην έξοδο, οι φήμες κυκλοφορούσαν για περισσότερο από έναν χρόνο.

Η εταιρεία εξέδωσε μια σύντομη ανακοίνωση, όπου ανέφερε τα εξής: «Ευχόμαστε στην Carolyn το καλύτερο, καθώς θα προχωρά στο νέο επαγγελματικό βήμα της. Νιώθουμε ευγνώμονες για τη συνεισφορά της». Την Carolyn Everson θα αντικαταστήσει προσωρινά η Nicola Mendelsohn, επικεφαλής του global business στην περιοχή EMEA.

(Πηγή: AdAge)