H DPG Digital Media και το CNN Greece παρουσιάζουν το ειδικό microsite Act for Earth. Στόχος της ενέργειας είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους αναγνώστες για ζητήματα που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και για όλα όσα πρόκειται να συμβούν κατά τη διάρκεια της μετάβασης προς τις πράσινες λύσεις.

Το microsite θα εμπλουτίζεται καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αρθρογραφία από ειδικούς για το περιβάλλον, επιστήμονες, εκπροσώπους περιβαλλοντικών οργανώσεων, στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων και πολίτες. Το περιεχόμενο παρουσιάζεται μέσα από μία ειδικά σχεδιασμένη animated πλατφόρμα που υλοποίησε η DPG Digital Media, η οποία περιλαμβάνει στατιστικά στοιχεία και animated γραφήματα (infographics) με παραπομπή στη σχετική αρθρογραφία.

Παράλληλα, το Act for Earth του CNN Greece ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τους ενεργούς πολίτες, ζητώντας την άποψή τους για μια σειρά ζητημάτων, μέσω δημοσκοπήσεων. Το αφιέρωμα επικοινωνείται μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο προβολής στο CNN.gr και στα υπόλοιπα site του δικτύου της DPG Digital Media, καθώς και μέσα από ειδικές ενέργειες στα social media. Μεγάλοι Χορηγοί είναι οι Βίκος και ΔΕΗ και Υποστηρικτές οι ΕΛΠΕ, P&G (Ariel) και Lidl.