«Η ανησυχία για την υγεία μας είναι κάτι που έχει επηρεάσει την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή της ανθρωπότητας. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην “υγεία” της οικονομίας με τις εταιρείες σε όλον τον κόσμο να έχουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τον αντίκτυπο του Covid-19 στις αγορές τους», επισημαίνει ο Αντώνης Ποταμίτης, Πρόεδρος του ΙΠΕ, με αφορμή τα επικείμενα Sales Excellence Awards 2021. Και συνεχίζει: «Όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν και κάνουν αγώνα για να κρατήσουν μερίδια αγοράς – και είναι επίτευγμα τελικά να κρατάς τα κεκτημένα σου.

Η χαρά της επιτυχίας, όταν έχουμε επιτεύγματα με θετικό πρόσημο, είναι διπλή, γιατί τα καταφέραμε και έναντι της αγοράς και έναντι της πανδημίας. Βραβεύοντας τη χρονιά 2020 στα φετινά Sales Excellence Awards, αισθανόμαστε ότι όλοι που θα συμμετέχουν σ’ αυτά είναι εκ προοιμίου νικητές, αφού η συμμετοχή προϋποθέτει μια επιτυχία -μικρή ή μεγάλη- της εταιρείας, η οποία σε τέτοια δύσκολη χρονιά φανερώνει μεγάλες αρετές για τους ανθρώπους της.

Ο Πρόεδρος και η Επιτροπή των SEA 2021, που αποτελείται από αξιόλογα στελέχη και επιστήμονες, μαζί με την ομάδα διοργάνωσης των SEA, έχουν δημιουργήσει νέες κατηγορίες με ιδιαίτερα κριτήρια και υπόσχονται μια αξιοκρατική αξιολόγηση έχοντας υπόψη τους όλες τις ιδιαιτερότητες που είχε η προηγούμενη χρονιά. Αναμένουμε με χαρά και φέτος τις υποψηφιότητές σας και εύχομαι όλοι μαζί να γιορτάσουμε από κοντά και με ασφάλεια την μεγάλη εκδήλωση της απονομής των βραβείων».