Ο αρχηγός της πρώτης επιτυχημένης ελληνικής αποστολής στο Έβερεστ Παναγιώτης Κοτρωνάρος και ο επαγγελματίας φωτογράφος, βιντεογράφος και ορειβάτης Κορνήλιος Σαραντίογλου, το καλοκαίρι του 2022 στρέφουν το βλέμμα τους στην υψηλότερη κορυφή της Βορείου Αμερικής, το όρος Ντενάλι στην Αλάσκα, με στόχο την κορυφή, τη δημιουργία ενός πρωτότυπου ντοκιμαντέρ για τα ελληνικά δεδομένα και την προβολή των ορειβατικών αξιών. Στη διάρκεια της προετοιμασίας για την αποστολή, ο Παναγιώτης και ο Κορνήλιος θα αφηγηθούν με τη δύναμη της εικόνας και την παραγωγή περιεχομένου μια ιστορία που θα ξεκινήσει από τα σημαντικότερα ελληνικά βουνά, θα περάσει από την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης στον Καύκασο και θα κορυφωθεί στην Αλάσκα.

Το όρος Ντενάλι στην Αλάσκα είναι η υψηλότερη κορυφή των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βορείου Αμερικής με ύψος 6.194 μέτρα. Στο πλευρό της αποστολής στέκονται ήδη η ΙΟΝ ΑΕ, η The North Face και η Spanos Luxury Cars, Επίσημος Dealer Land Rover.

Η Boussias Communications, ο όμιλος της AlterEgo Media, το epixeiro.gr, η Athens Voice και το Andro.gr στηρίζουν επικοινωνιακά την αποστολή και την προετοιμασία ενώ τη διατροφική καθοδήγηση και υποστήριξη των ορειβατών έχει αναλάβει η Nutrify.gr.”

 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.denali.gr