Ο ΑΠΣΙ «Η Πίνδος» συμμετείχε για πρώτη φορά, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στον φοιτητικό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό καινοτόμων προϊόντων Ecotrophelia 2020 που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) στην Ελλάδα.

Το «Chicken Boost from A to Zinc», το οποίο παρήχθη πιλοτικά, βασίζεται στο φιλέτο στήθος κοτόπουλο με γέμιση αποξηραμένων λαχανικών ελληνικής παραγωγής -σπανάκι, κέιλ, καρότο, λιαστή ντομάτα, κόκκινη πιπεριά και άνηθο. Είναι ψημένο και κατεψυγμένο, ενώ για να καταναλωθεί χρειάζεται μόνο ζέσταμα. Χαρακτηρίζεται από υψηλή διατροφική του αξία και ευκολία στην κατανάλωση.