Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί η digital εκδήλωση «The Future of Retail: A Leaders’ Executive Meeting», από τον ΣΕΛΠΕ και την BOUSSIAS, με κεντρικό ομιλητή τον Lord Mark Price. Ο Λόρδος διετέλεσε Deputy Chairman του ομίλου The John Lewis Partnership, μητρικής των γνωστών βρετανικών high-end πολυκαταστημάτων για 3 χρόνια και Managing Director της αλυσίδας super market Waitrose για 9 χρόνια.

Το 2011 ορίσθηκε Chairman of Business in the Community για 4 χρόνια, οπότε και ανέλαβε, τον Απρίλιο του 2016, Υπουργός Εμπορίου και Επενδύσεων. Η θητεία του ανανεώθηκε από την Τερέζα Μέι, που του ανέθεσε τη διαπραγμάτευση των μελλοντικών εμπορικών συμφωνιών της χώρας μετά το Brexit.

Μετά την ομιλία του, ο Lord Mark Price θα καθίσει σε πάνελ συζήτησης μαζί με ηγέτες σημαντικών επιχειρήσεων του Retail. Συγκεκριμένα, στο πάνελ συμμετέχουν οι Γιάννης Γαβριηλίδης (Public – Media Markt), Βασίλης Κουτεντάκης (Τράπεζα Πειραιώς), Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Coffee Ιsland), Βιολέτα Λάπα (Mothercare, ELC), Μελίνα Παΐζη (Lamda Development) και Βασίλης Σταύρου (ΑΒ Βασιλόπουλος), με συντονιστή τον Μάριο Λημνιο, Strategy & Consulting Lead, Accenture Greece.

Παράλληλα, ο CEO της Pobuca Ισίδωρος Σιδερίδης θα αναπτύξει στην ομιλία του το customer experience στις νέες συνθήκες που βιώνουμε και τις προσαρμογές που απαιτούνται. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του ΕΙΠ και του ΕΙΕΠ. Χορηγοί είναι η Accenture και η Pobuca και Yποστηρικτές οι εταιρείες Κωτσόβολος, Fourlis Group και Coral.